skip to Main Content
Werkgever? 085-0471450 | Werknemer? 085-0471456 | Downloads

Optimaal Werk is een gecertificeerde arbodienst die niet alleen uw wettelijk verplichte bedrijfsarts regelt, maar veel meer doet dan dat. Luisteren en met u meedenken bijvoorbeeld. Maar ook re-integratie, werkhervatting, verzuimcontrole of verwerking van ziek- en herstelmeldingen. U kunt er gebruik van maken maar het hoeft niet. Dat wil zeggen: u betaalt alleen voor de specialist die u inschakelt en niet voor een arts die u misschien wel nooit spreekt. Wij zetten de juiste deskundige in voor uw situatie. Maar pas na overleg met u. Logisch toch?

Voor onze klanten vullen wij het gat tussen grote, landelijke arbodiensten en die van zelfstandige bedrijfsartsen. Waar u bij de reguliere arbodiensten vaak een nummer bent en standaardantwoorden krijgt, mist de zelfstandige bedrijfsarts vaak weer de kennis en tijd op administratief gebied. Met alle risico’s op een sanctie van dien.

Optimaal Werk biedt u arbodienstverlening op een persoonlijke manier. Korte lijnen, heldere gesprekken, snelle acties en altijd een persoon aan de lijn als u belt; iemand die uw bedrijf kent! Wij regelen niet alleen de wettelijk verplichte bedrijfsarts maar hebben bovendien een specialistisch netwerk voor u klaar staan. De zekerheid van een heel team waarop u kunt terugvallen, maar waarvoor u alleen betaalt als u er gebruik van maakt.

Kortom: flexibiliteit, deskundigheid en een persoonlijke aanpak tegen een eerlijke prijs. Dát is Optimaal Werk

Wilt u advies op maat? Een pakket compleet passend
bij uw bedrijf en eisen? Maak nu een afspraak.

Back To Top