skip to Main Content
Werkgever? 085-0471450 | Werknemer? 085-0471456 | Downloads

Soms is het onvermijdelijk dat u en uw werknemer uit elkaar gaan, bijvoorbeeld in geval van disfunctioneren, reorganisatie of onvoldoende doorgroeimogelijkheden voor uw werknemer.

Outplacement, in plaats van of onderdeel van de gebruikelijke ontslagprocedure, kan voor een werkgever een positief effect hebben op de bedrijfsreputatie. Outplacement kan ook financieel positief uitpakken. Denk aan het voorkomen van juridische kosten of een hoge ontslagvergoeding. Ook uw werknemer is gebaat bij een goede overgang van “werk naar werk”. Niemand zit te wachten op werkloosheid toch?

Wij bieden een outplacement op maat aan voor medewerkers die met ontslag worden bedreigd of ontslagen zijn. Er vindt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats met uw bedrijf en de medewerker om onze mogelijkheden te bespreken. Bij een ‘’klik’’ zal er een Plan van Aanpak worden opgesteld. Een outplacementtraject kan ook worden ingezet bij een arbeidsconflict, een reorganisatie of indien medewerker vastloopt in zijn/haar carrière.

Een outplacement blijft altijd maatwerk. Hierbij dient rekening gehouden te worden met de beschikbare tijd, het budget en de in te zetten middelen.

Onze aanpak is concreet en mens- en resultaatgericht en kenmerkt zich door een hoge cliënt- en klanttevredenheid. We hebben een passie voor ons vak, zijn informeel, maar professioneel en hechten veel waarde aan een prettige samenwerking met alle partijen.

Wilt u advies op maat? Een pakket compleet passend
bij uw bedrijf en eisen? Maak nu een afspraak.

Back To Top