skip to Main Content
Werkgever? 085-0471450 | Werknemer? 085-0471456 | Downloads

Het is zoals het is’ zal je me vaak horen zeggen. Ik heb dan ook een hekel aan gedrag als: zich beter voordoen, mooie praatjes en verantwoordelijkheden afschuiven. Maak het alsjeblieft niet mooier dan het is.

Niet alleen de inhoud van de boodschap vind ik van belang, net zo belangrijk is hoe iets gezegd wordt. Elkaar in waarde laten en de rust behouden, houdt de omgang plezierig en zorgt ervoor dat we elkaar kunnen blijven verstaan en begrijpen. Het hebben over de inhoud & gedrag ipv op ‘de man’ spelen.

Ik probeer me alleen druk te maken over zaken waar ik zelf invloed over heb. Al het andere is nutteloos, zonde van mijn tijd en leidt alleen tot frustraties die me niet verder brengen. Ik probeer hierin te leren, het lukt me namelijk helaas nog niet altijd. Niets menselijks is mij vreemd…

Net als ieder ander redeneer ook ik vanuit mijn eigen perspectief. Hierdoor verschillen meningen, waarheden en belangen van elkaar. Voordat we een conclusie trekken, kunnen we denk ik beter eerst met elkaar praten. Als we beginnen met te proberen elkaar te begrijpen, kunnen we vervolgens samen de problemen oplossen / optimaal resultaten te behalen.

Ik probeer me te gedragen op een manier die recht doet aan je vertrouwen. Het is namelijk mijn doel om een relatie op te bouwen op basis van wederzijds vertrouwen; Integer handelen is de basis van hoe ik in het leven sta. Ik waardeer een transparante agenda. En naast eerlijkheid is ook discretie voor mij belangrijk. Geregeld wordt er immers informatie met me gedeeld waarover ik zwijg naar anderen.

Dit alles is voor mij de beste en plezierigste manier om optimaal resultaten te (helpen) behalen.

Back To Top