skip to Main Content
Werkgever? 085-0471450 | Werknemer? 085-0471456 | Downloads

Basisarts FT/PT

Wil jij werknemers en werkgever preventief en bij arbeidsongeschiktheid verder helpen en hier de vrije hand in hebben? En zie jij bedrijfsgeneeskunde als een vak van communicatie en niet als een vak van alleen controleren? Kwaliteit vind je belangrijker dan zoveel mogelijk spreekuren draaien? Wil je voldoende tijd om te adviseren over een dossier? Multidisciplinair werken met directe collega’s? Wil je ook rechtstreeks kunnen overleggen met de werkgever? Dan willen wij heel graag met jou kennismaken!

De Basisarts is binnen onze arbodienst niet alleen een vakinhoudelijk deskundige, maar ook een goede adviseur en gesprekspartner voor werkgever en werknemer.

Vanwege uitbereiding van ons team zoeken wij naar een ervaren:

Basisarts

Wat ga je doen?
Optimaal Werk is een dynamische, succesvolle arbodienstverlening voor de Randstad waar we gezamenlijk streven naar hetzelfde doel: tevreden werkgevers en medewerkers in een gezonde organisaties. Wij hebben een onderscheidende kijk op verzuim en arbeidsomstandigheden en willen bewustwording en gedragsverandering creëren.

Je speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie en onderhoudt nauwe contacten met je collega’s in het team, je directe collega artsen en natuurlijk rechtstreeks met onze klanten en hun werknemers. Samen met het team werk je multidisciplinair aan de doelen om verzuim te voorkomen en voer je tevens keuringen uit.

In je rol als Basisarts heb je een coachende, adviserende functie in preventieve richting naar de werkgevers en hun werknemers. En bij arbeidsongeschiktheid creëer je beweging wanneer daar mogelijkheden voor zijn. De basis hierin is het gebruik maken van mogelijkheden en ervoor zorgen dat tijdig de juiste stappen worden gemaakt of wel dat de dossiers kloppen.

Spreekt dit jou aan?
Heb jij oplossend vermogen, ben je pragmatisch ingesteld en wil je tijd voor je gesprekken? Dan past de rol van basisarts bij Optimaal Werk bij jou!

De collega waar we naar op zoek zijn:

  • Heeft een afgeronde opleiding bedrijfsgeneeskunde (BIG-register ingeschreven).
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, heeft empathisch vermogen en is een team-speler.
  • Beschikt over een rijbewijs B, eigen vervoer en is bereid om naar klantlocaties te reizen; uiteraard wordt dit zo praktisch en efficiënt mogelijk ingericht.
  • Is flexibel en besluitvaardig.
  • Je denkt van nature in mogelijkheden en niet in beperkingen.
  • Je kunt een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.

Wat bieden wij?
Als Basisarts bij Optimaal Werk ga je aan de slag in een dynamisch team in een groeiend bedrijf. Je proeft de trots en het enthousiasme bij de collega’s; iedereen helpt elkaar waar het kan met het doel om onze klanten verder te helpen. Deze dynamiek zorgt ervoor dat we veel van elkaar kunnen leren. We moedigen eigen initiatief aan en stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te groeien.

Daarnaast bieden wij:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris wordt afgestemd op jouw werkervaring en is marktconform.
  • Alle benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.
  • De mogelijkheid van zowel Part time of Full time dienstverband zijn bespreekbaar.
  • Een uitdagende functie in een dynamische en ambitieuze werkomgeving.

Waar staan wij voor?
Bij Optimaal Werk geloven we dat werknemers het belangrijkste aandeel vormen voor het bestaan en het (financieel of maatschappelijk) resultaat van succesvolle ondernemingen en instellingen.

Contente, goed presterende werknemers die zingeving in hun werk vinden zijn voor een organisatie de cruciale sleutel naar tevreden klanten en zorgen daarmee uiteindelijk voor het bestaansrecht en positief rendement.

Solliciteren?
Interesse in deze mooie rol? Dan ontvangen wij graag zsm je motivatiebrief aangevuld met CV. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Didier Van den Heuvel via d.vandenheuvel@optimaalwerk.nl of per telefoon op nummer 071 – 36 420 40. Zie ook www.optimaalwerk.nl

 

 

Back To Top