skip to Main Content
Werkgever? 085-0471450 | Werknemer? 085-0471456 | Downloads
Bedrijfsarts (FT/PT)

Bedrijfsarts (FT/PT)

Je bent bedrijfsarts, maar je huidige manier van werken past steeds minder bij je? Taakdelegatie met casemanagers is misschien niet waarom je je medicijnen bent gaan studeren of Bedrijfsarts bent geworden. Je wilt voldoende tijd om werknemers zelf te spreken en ook geregeld met de werkgevers te overleggen? Of, je bent op zoek naar een betere balans tussen werk en privé? 

Bij een kleine arbodienst als Optimaal Werk vind je zingeving in je werk en lever je een belangrijke bijdrage bij het welzijn van de klanten en hun werknemers. Vanwege uitbereiding van ons medische team zoeken wij naar een: 

Bedrijfsarts (FT/PT) 

Wat ga je doen?

Als bedrijfsarts geef je vorm aan de re-integratie van medewerkers. Je spreekt zelf de werknemers en hun leidinggevenden. Je werkt samen met je directe collega casemanagers, arbeidsdeskundigen en loopbaancoaches. Met jou achtergrond en verantwoordelijkheden geef je leiding aan ons eigen multidisciplinaire verzuimteam en stem je interventies af met behandelaars en werkgevers. Complexe situaties bespreek je met je collega bedrijfsartsen. Kortom: je zet alles in het werk om verzuimende medewerkers niet langer dan noodzakelijk buiten het arbeidsproces te houden.  

Wat jou kenmerkt

Je hebt een afgeronde opleiding bedrijfsgeneeskunde (BIG-register ingeschreven). Omdat wij communicatie als sleutel naar de oplossing van verzuimvraagstukken zien, ben je empathisch en blink je uit in communicatie. Verder:  

  • Beschik je over een rijbewijs B, eigen vervoer en ben je bereid om naar klantlocaties te reizen; uiteraard wordt dit zo praktisch en efficiënt mogelijk ingericht. 
  • Je denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen. 
  • Je kunt een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen. 

Wat ons kenmerkt 

Optimaal Werk heeft een compact, dynamisch team en is groeiende. Wij gaan voor kwaliteit en zetten onze kennis, tijd en energie in voor onze klanten en hun werknemers. We zien de werknemers (en eerlijk is eerlijk: ook wijzelf voor Optimaal Werk) als het kapitaal van een organisatie. 

Je proeft de trots en het enthousiasme onder onze collega’s; iedereen helpt elkaar waar het kan met als doel om onze klanten verder te helpen. Zodat zij in werk optimaal resutlaten behalen. We moedigen eigen initiatief aan en stimuleren elkaar om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te groeien. De balans tussen werk en privé vinden we belangrijk en daar krijg je bij ons ruimte voor.  

Kwaliteit vinden we belangrijker dan zoveel mogelijk productie draaien / dossiers af te handelen: bij Optimaal Werk kennen we geen doorverwijstargets en je hebt voldoende tijd om dossier op te pakken en rechtstreeks te overleggen met werkgevers.
 

Wij bieden: 

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris wordt afgestemd op jouw werkervaring en is marktconform. 
  • De mogelijkheid om parttime of fulltime te werken.  
  • Een zowel met de auto als OV goed bereikbare locatie en een fijn kantoorpand. 

Interesse? Reageer snel!

Stuur meteen je motivatiebrief met CV naar hr@optimaalwerk.nl. Vragen? Bel met Ellen via
06-25011317. Kijk ook eens op www.optimaalwerk.nl. 

Back To Top