skip to Main Content
Werkgever? 085-0471450 | Werknemer? 085-0471456 | Downloads

ervaren PSYCHOLOOG (PT/FT) voor 24 – 40 uur per week

Optimaal Werk is een dynamische, succesvolle arbodienstverlener voor de Randstad waar we gezamenlijk streven naar hetzelfde doel: verder helpen van werkgevers en werknemers.

Bij arbeidsongeschiktheid en verzuim hebben we een onderscheidende kijk. Wij werken aan het creëren van bewustwording, gedragsverandering en beweging in situaties. Wij vinden dat iedere werknemer recht heeft op werk in een veilige omgeving en zingeving in het werk. Daarentegen draagt elke werknemer naar vermogen in het werk zijn/haar steentje bij.

Voor uitbreiding van ons medische team zoeken wij op korte termijn naar een ervaren psycholoog. Een enthousiaste collega met uitstekende communicatieve vaardigheden. Iemand die het gesprek graag aangaat, op zoek is naar een mooie uitdaging en onze klanten en hun werknemers heel graag verder helpt. Als kwalificaties denken we aan betrokkenheid bij anderen, empathisch vermogen (kunnen denken vanuit verschillende perspectieven), een onbevooroordeelde benadering en vanzelfsprekend respect voor ieder individu.

De psycholoog die voor Optimaal Werk kiest, speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie. Hij of zij werkt nauw samen met alle collega’s binnen ons bedrijf en natuurlijk rechtstreeks met onze klanten.

Het geeft je zingeving door op praktische manier het verschil te maken voor individuele werknemers en hun werkgevers. De individuele begeleiding bepaal je samen met de verantwoordelijke bedrijfsartsen. Samen adviseren jullie medewerkers en werkgevers over passende duurzame inzetbaarheid en het pad om op verantwoorde wijze daar te komen. Als specialist op psychisch gebied overleg je ook met behandelaars van werknemers. Je koerst in je werk op eigen verantwoordelijkheid (van de medewerker) en mogelijkheden tot positieve verandering.

Wat bieden wij

 • Met ruimte voor eigen inbreng, samen met collega’s de aanpak in situaties bepalen en vervolgens zelfstandig doorpakken.
 • Een zeer afwisselende functie; veel verschillende type werknemers en werkgevers verder helpen bij verschillende soorten bedrijven en sectoren.
 • Een leerzame werkomgeving, met mogelijkheden voor studie.
 • De werkplek in een gezellig, hecht team. Met samenwerken ontwikkelen we ons en bereiken we meer dan alleen.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, met bij wederzijdse tevredenheid een vast dienstverband.

Wat verwachten wij

 • Een afgeronde opleiding psychologie (HBO/WO). NIP registratie is een pré.
 • Je vindt zingeving in het verder helpen van anderen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk), empathisch vermogen, kunnen omgaan met tegengestelde belangen en het denken vanuit verschillende perspectieven. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet zo snel van de wijs brengen.
 • Ervaring in het voeren van (complexe) individuele gesprekken.
 • Kunnen werken volgens ons kwaliteitsmanagementsysteem.
 • Rijbewijs B en in bezit van eigen vervoer.

Waar staan wij voor?
Wij geven raad/adviseren, zodat anderen in werk optimaal resultaten behalen.

Bij Optimaal Werk geloven we dat werknemers het belangrijkste aandeel vormen voor het bestaan en het (financieel of maatschappelijk) resultaat van succesvolle ondernemingen en instellingen.

Contente, goed presterende werknemers die zingeving in hun werk vinden zijn voor een organisatie de cruciale sleutel naar tevreden klanten en zorgen daarmee uiteindelijk voor het bestaansrecht en positief rendement.

Solliciteren?
Interesse in deze mooie rol? Dan ontvangen wij graag z.s.m. je motivatiebrief aangevuld met CV. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Didier Van den Heuvel via d.vandenheuvel@optimaalwerk.nl of per telefoon op nummer 071 – 36 420 40. Zie ook www.optimaalwerk.nl

 

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Back To Top