skip to Main Content
Werkgever? 085-0471450 | Werknemer? 085-0471456 | Downloads

Keuringsarts (PT/FT)

Wil jij werknemers preventief verder helpen en hier de vrije hand in hebben? Wil je voldoende tijd om keuringen uit te voeren? Een nauwe samenwerking met onze Bedrijfsartsen? Dan willen wij heel graag met jou kennismaken!

De Keuringsarts is naast onze Bedrijfsarts binnen onze arbodienst niet alleen een vakinhoudelijk deskundige, maar ook een goede adviseur en gesprekspartner voor met name de werknemers en daar waar mogelijk ook voor de werkgevers.

Vanwege uitbereiding van ons team zoeken wij naar een:

Keuringsarts

Wat ga je doen?
Optimaal Werk is een dynamische, succesvolle arbodienstverlening voor de Randstad waar we gezamenlijk streven naar hetzelfde doel: tevreden werkgevers en medewerkers in een gezonde organisaties. Wij hebben een onderscheidende kijk op verzuim en arbeidsomstandigheden en willen bewustwording en gedragsverandering creëren.

Je speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie en onderhoudt nauwe contacten met je collega’s in het team, je directe collega artsen en natuurlijk rechtstreeks met onze klanten en hun werknemers. Samen met het team werk je aan preventie.

In je rol als Keuringsarts heb een coachende, adviserende functie in preventieve richting naar de werknemers en daar waar mogelijk ook naar de werkgevers. Op onze locatie in Sassenheim hebben we geschikte ruimtes om klanten te ontvangen en te keuren.

Als keuringen kan je denken aan grootrijbewijs, taxi, touringcar, PAGO, PMO, aanstellingskeuringen, belastbaarheid, sportmedische keuringen, brandweer en duikerskeuringen. Daarnaast hebben we ideeën voor het ontwikkelen van nieuwe keuringen die onze klanten verder helpen.

Spreekt dit jou aan?
Heb jij ruime ervaring, ben je plezierig in de omgang en wil je ruim de tijd om je werk te kunnen uitvoeren? Dan past de rol van Keuringsarts bij Optimaal Werk bij jou!

De collega waar we naar op zoek zijn:

  • Heeft een afgeronde opleiding als basisarts (BIG-register ingeschreven). Eventueel aangevuld met de module Basistraining voor de keuringsarts (NSPOH).
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, heeft empathisch vermogen en is een team-speler.
  • Is flexibel en besluitvaardig.
  • Je kunt een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.

Wat bieden wij?
Als Keuringsarts bij Optimaal Werk ga je aan de slag in een dynamisch team in een groeiend bedrijf. Je proeft de trots en het enthousiasme bij de collega’s; iedereen helpt elkaar waar het kan met het doel om onze klanten verder te helpen. Deze dynamiek zorgt ervoor dat we veel van elkaar kunnen leren. We moedigen eigen initiatief aan en stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te groeien. Verdere opleidingen zijn zeker bespreekbaar.

Daarnaast bieden wij:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris wordt afgestemd op jouw werkervaring en is marktconform.
  • Alle benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.
  • Een uitdagende functie in een dynamische en ambitieuze werkomgeving.

Waar staan wij voor?
Bij Optimaal Werk geloven we dat werknemers het belangrijkste aandeel vormen voor het bestaan en het (financieel of maatschappelijk) resultaat van succesvolle ondernemingen en instellingen.

Contente, goed presterende werknemers die zingeving in hun werk vinden zijn voor een organisatie de cruciale sleutel naar tevreden klanten en zorgen daarmee uiteindelijk voor het bestaansrecht en positief rendement.

Solliciteren?
Interesse in deze mooie rol? Dan ontvangen wij graag zsm je motivatiebrief aangevuld met CV. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Didier Van den Heuvel via d.vandenheuvel@optimaalwerk.nl of per telefoon op nummer 071 – 36 420 40. Zie ook www.optimaalwerk.nl

Back To Top