skip to Main Content
Werkgever? 085-0471450 | Werknemer? 085-0471456 | Downloads

Loopbaancoach 2e spoor

Vind jij het leuk om kansen op de arbeidsmarkt op te sporen en te vergroten? En is het jouw passie om mensen in beweging te krijgen om verder te komen? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Bij een kleinschalige en regionale arbodienst als Optimaal Werk lever je een belangrijke bijdrage aan welzijn. We zien de werknemers als het kapitaal van een organisatie. Wij gaan voor kwaliteit en zetten onze kennis, tijd en energie in voor onze klanten en hun werknemers.

Optimaal Werk heeft een compact, dynamisch team en is groeiende. Wij zoeken een:

Loopbaancoach 2e spoor – voor 16 tot 24 uur per week

Wat ga je doen?

Werken naar vermogen en daarmee je steentje bijdragen aan de samenleving is belangrijk. Werk zorgt voor zingeving, structuur, sociale contacten en zorgt ervoor dat de rekeningen worden betaald. Daar ga jij jouw cliënten bij helpen! Je bent als geen ander in staat een nieuwe start te realiseren. Verder:

  • Begeleid je langdurig zieke medewerkers naar ander passend en duurzaam werk met als uitgangspunt de richtlijnen van de Wet Verbetering Poortwachter
  • Onderhoud je een netwerk van contacten binnen de regionale arbeidsmarkt die je actief inzet tijdens de 2e spoor trajecten.
  • Rapporteer je naar werkgevers over de voortgang van het traject
  • Houd je ten behoeve van een eventuele WIA aanvraag bij het UWV nauwkeurig dossiers bij van de 2e spoortrajecten

Wie ben jij?

Zelfstandig werken, coachen, helpen en communiceren is waar het om draait.
Jij bent een empathisch mens, integer, gezellig en hands on. Je hebt kennis van zaken en weet kansen op de arbeidsmarkt te creëren. Daarnaast weet je mensen te bewegen om zelf verantwoording voor hun toekomst te nemen. Je deinst niet terug voor stevige gesprekken.  En natuurlijk ben je een fijne collega en heb je een NOLOC certificering.

Wie zijn wij?

Je proeft de trots en het enthousiasme onder onze collega’s. Vanwege onze omvang zijn we uitstekend in staat snel te schakelen en helpen we onze klanten (veelal lokale ondernemers) op een persoonlijke manier vérder.  We moedigen eigen initiatief aan en stimuleren elkaar om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te groeien. De balans tussen werk en privé vinden we belangrijk en daar krijg je bij ons (regel)ruimte voor. En vanzelfsprekend zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden goed.

Wij bieden:

Enthousiaste en gezellige collega’s in een compact team, een fijne werkplek die goed bereikbaar is en de mogelijkheid om parttime of fulltime te werken.

Interesse? Reageer snel!

Stuur meteen je motivatiebrief met CV naar hr@optimaalwerk.nl. Vragen? Bel met Ellen via 071-364 2040.

Back To Top